Menu Close

Hvordan finansiere drømmebåten din

Drømmebåt

Båter er dyre, og det er ikke mange som har råd til å kjøpe dem.

En vanlig myte som sirkulerer, er at banker og utlånere anser båter som fritidsprodukter som de ikke finansierer dem.

Selv om det kan ha vært sant for mange år siden, strømlinjeformer mange banker sin finansieringsprosess for at båter raskt skal bli godkjent, ettersom de har innsett sin virkelige verdi for mange mennesker.

Å finansiere båten din er den beste måten å sikre at du kan få en så snart som mulig mens du lar dine gratis kontanter være relativt uberørt.

Finansiering av båten

Det er ikke vanskelig å finne forskjellige institusjoner som kan gi deg finansieringsmuligheter for båter.

Men det kan være litt overveldende å prøve å finne en som passer akkurat planen du har i tankene.Siden finansiering av båter er en langsiktig forpliktelse, ser de fleste banker etter gode kredittpoeng for å redusere risikoen.

Folk som ikke var heldige med kredittpoeng, står overfor et problem når de søker om lån for å få båt.Heldigvis viser dagens økonomiske klima at det å få et lån til en båt med dårlig kreditt faktisk er oppnåelig, og alle kan enkelt lære hvordan man gjør dette.Det første du må gjøre er å bestemme kredittpoengene dine og undersøke mer om hvordan du vurderer vurderingen.

Prosessen kan være veldig enkel hvis du jobber med riktig spesialisert utlåner som forstår den sanne naturen til dårlige kredittpoeng.

Hvorfor det gir mening

Drømmebåt

Å kjøpe en båt på forhånd med kontanter er ikke tilrådelig for folk som ikke har råd.

Men dette betyr ikke at du ikke har sjansen til å få drømmebåten din bare fordi du ikke har en overdådig livsstil.Finansieringsbåter kan starte med 10% eller 20% som forskuddsbetaling og med langsiktige lån som kan nå opptil 20 år.Mange båtprodusenter tilbyr attraktive muligheter for å finansiere båter uten forskuddsbetaling.

En høy forskuddsbetaling betyr ikke nødvendigvis en bedre rente, men finansiering med riktig enhet vil gi deg det beste fra begge verdener.

Skattekutt

Drømmebåt

Hvis båten har toalett, matlaging og sovemuligheter, er det lov å få skattelett i henhold til IRS.En båt trenger ikke å være stor for å inneholde disse fasilitetene, siden de fleste av de nye mindre båtene har dem.Hvis det er i garasjen din, har du fortsatt lov til å få noen fradrag i skatten.

Finansiering er mye bedre enn å trekke fra pensjonsmidler, da det er enorme straffer involvert.

Å legge til skattefradrag og finansieringsplaner er en fin måte å sikre at investeringen din er på rett sted.